När vi har överskott av ägg och honung går det att köpa från vår självbetjäningsbutik uppe på gårdsplanen. Ta vad du vill ha och lägg pengarna i burken eller swisha till numret som finns angivet.

Under säsongen från midsommar till och med sista fredagen i oktober har vi öppet för försäljning av grönsaker, ägg och honung hemma på gården på fredagar klockan 15-18.

På lördagar under säsong står vi på Nolbygårds Matmarknad utanför Alingsås mellan klockan 10-14 från och med veckan efter midsommar till och med september.


När vi har överskott av grönsaker säljer vi en del via REKO-ring Alingsås. REKO-ringar finns på många platser i Sverige men startade i Finland. Det är helt enkelt en facebookgrupp där säljare lägger ut annonser. Kunderna beställer genom att skriva kommentarer under annonsen. Sedan träffas man på en speciell plats och byter varor mot betalning. Det är ett väldigt smidigt system som gör att vi bara behöver skörda just det som är beställt. Utlämningen varar bara en halvtimme och sedan åker vi hem med tom bil.

Vi säljer också fårskinn i tre olika varianter. Ekogarvade, tvättbara och mattberedda. Läs mer under fårskinn