Vi odlar utan kemiska bekämpningsmedel och använder gödsel från våra egna får. Hos oss kan du köpa smakrika, nyttiga, nyskördade grönsaker som odlats med handkraft.

Vår gårdsbutik är alltid öppen för självbetjäning. Där hittar du oftast honung och äppelmust och alltid grönsaker efter säsong. På onsdagar under grönsakssäsongen har vi bemannat i butiken mellan 15-18 och då har vi fullt sortiment av de grönsaker som är skördeklara.

Ylva har varit med och skrivit en bok om grönsaker. Den hittar du mer om under Odla till försäljning.

På torsdagar under säsongen 2023 står vi på Alingsås Matmarknad vid Stora Torget i Alingsås mellan klockan 14-18 från och med 16 juni till och med oktober månad. Då kommer du att kunna handla grönsaker av oss men också bröd, ägg, lammkött, charkuterier, franska delikatesser och honung av andra lokala matproducenter. 

När vi har överskott av grönsaker säljer vi en del via REKO-ring Alingsås. 

REKO-ringar finns på många platser i Sverige men startade i Finland. Det är helt enkelt en facebookgrupp där säljare lägger ut annonser. Kunderna beställer genom att skriva kommentarer under annonsen. Sedan träffas man på en speciell plats och byter varor mot betalning. Det är ett väldigt smidigt system som gör att vi bara behöver skörda just det som är beställt. Utlämningen varar bara en halvtimme och sedan åker vi hem med tom bil.

Vi säljer också fårskinn i tre olika varianter. Ekogarvade, tvättbara och mattberedda. Läs mer under fårskinn