Artikel nummer fyra i Åter

Nu är favorittidningen Åter ute med ett nytt nummer, nummer 1/22 och i det har vi återigen skrivit en artikel. Den här gången i ett, för tidningen, lite udda ämne – hur man håller som par när man köpt gård. Vi har varit ett par i över 20 år och har lärt oss ett och annat på de åren. Detta har varit den svåraste artikeln av de fyra att skriva eftersom det är ett känsligare ämne än de rent praktiska men samtidigt så är det ju nog så viktigt.

Vi har varit prenumeranter på Åter i många år och älskar verkligen den tidningen. Nu finns tidningen även att läsa digitalt och all information om hur man prenumererar osv hittar ni på forumet Alternativ.

2 kommentarer

  1. Ingrid Schaffer

    Jag läste med stort nöje er välskrivna, kloka och insiktsfulla artikel om konsten att leva som par på en gård. Fler borde läsa den, inte bara de som planerar att skaffa gård, utan även inför planer att bli sambor. Så tänkvärd!
    Ingrid, 73 år

    • Ylva Lundin

      Tack för din kommentar. Den värmde. Vi har känt oss väldigt osäkra på hur artikeln skulle tas emot så kommentarer som din behöver vi 🙂 Sprid gärna artikeln vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Östängs gård

Tema av Anders NorenUpp ↑