Artikel i Landets Fria

Vi har många gånger tidigare skrivit om gruppen med permakulturmänniskor som vi omger oss med. Det är en grupp som jag träffar en gång om året för att designa platser och sammanhang på respektive gårdar. Från början bestod gruppen av Helena von Bothmer, Pella Thiel, Susanne Nymöller och mig men så småningom kom den att utökas med Miriam Larsdotter Thiel och Helena Ullmark.

Vi har träffats i sju år nu och konceptet som vi utvecklat är fantastiskt givande och något som är väl värt att kopiera om man vill ingå i ett utvecklande sammanhang. Nu finns konceptet och utvecklingen av det beskrivet i en artikel av Elisabeth Ubbe på Landets Fria. Det är en fin artikel som får fram mycket av det vi jobbar med på ett bra mycket bättre sätt än när vi försökt beskriva det själva. Det finns dessutom tankar från alla i gruppen och du kan läsa om vad samarbetet betytt för var och en.

2 kommentarer

  1. Solweig

    Har ingen äppelodling men en öppen fårhage som jag funderar om det skulle kunna göras något? Men vad?
    ÖoB säljer stora partytält som jag funderar om det skulle kunna hjälpa något? Tar gärna emot tips o idéer!

    • Ylva Lundin

      Hej Solweig, Tack för din kommentar men jag tror inte jag förstår vad du är ute efter. Vad tänker du att du ska ha ett partytält till? Du får nog förklara lite mer om vi ska kunna ge dig några tips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Östängs gård

Tema av Anders NorenUpp ↑