På lördag är det dags för det växande arrangemanget i Sollebrunn kallat Bjärkebygdens trädgårdsdag. För oss blir det tredje året att delta och vi trivs verkligen där. Det är roligt att träffa människor från trakten och det är en blandning av aktiviteter, uppträdanden, marknadsstånd, loppis och mycket folk. Vill ni kolla in utbudet presenteras alla utställarna på Bjärkebygdens trädgårdsdags facebooksida.

I ett litet samhälle som Sollebrunn uppskattar många när det händer något och det brukar bli stor uppslutning och mycket människor i rörelse. Det blir lite av en folkfest med barnkör, coverbandet och föreläsning av Karl Fredrik på Eklaholm.

Vi kommer att ha med oss lammskinn, persilja, pak choi, spenat, sallat, lök, rädisor, kålrabbi och majrova till försäljning.

Vi har inte lika mycket plantor till försäljning som tidigare år men en del chiliplantor kommer vi i alla fall att ha med oss.

I år kommer det att vara över 60 säljare på plats och många av dem har plantor till försäljning. Vi brukar alltid komma hem med något inköp.

Bor ni i närheten så är det värt ett besök. Vi rekommenderar också en fika på Kaffekoppen och speciellt deras vaniljbullar. Lunch kan ni äta på Sollebrunns Gästgiveri.