En stor skillnad mot innan vi hade gård är att vi numer äter mycket bra mat från fantastiska råvaror. Under stor del av året är grönsakerna från våra egna odlingar. Lök, vitlök, potatis, rödbetor, palsternackor har vi från egen odling hela året. Vintersquash, grönkål och brysselkål har vi fram till en bit in på våren. Ägg har vi egna året om. Lammkött, fårkött och griskött har vi så mycket vi vill ha. Att vara självförsörjande på julskinka känns väldigt fint. I år har vi slaktat fyra tackor. En hel del av deras kött malde vi till färs. Några stekar sparade vi men sedan åkte vi till Claessons i Falköping med resten. Där har vi lämnat in kött tidigare och varit väldigt nöjda. I år rökte vi sex stycken fårfioler. Det är kanongott och håller sig länge. 

Förra året gjorde vi två olika sorters korv men en var mycket godare än den andra så i år satsade vi bara på den smala korven. 

Nu har vi  dryga 20 kilo korv i frysen. Det är bra mat att servera wwoofare i sommar. Enda problemet med så stor tillgång på eget kött och grönsaker är att det är väldigt svårt att få plats i frysarna. .. och om en månad ska vi slakta två grisar.