En annan sida av djurhållning

P1090996Idag har vi varit tvungna att döda ett av våra djur.  Det är första gången och det kändes verkligen inte roligt. Den svarta av våra två nyinköpta hönor visade sig vara sjuk och för att hon inte skulle behöva lida så fick hon lämna gården idag. Att avliva djur är alltid sorgligt men ofrånkomligt om man ska hålla djur.

2 kommentarer

 1. ali

  jag har blivit intreserad av mark och hjor och foglar allement nature men jag vet inte hur kan jag borar med en typ gord I sverige so vill jag ha garnna tips och rod om det mojligt eller eventuell en tag praktiserad hus er I gorden och hjlpa med allt I allo.tack for tip och rod. ali.mashaykhe@spray.se

  • Ylva Lundin

   Hej Ali!

   Roligt att du blivit intresserad. Själva började vi med att träna på att odla genom att skaffa oss en kolonilott i Alingsås. Den hade vi i tre år för att få träning när det gäller att odla. Vi skaffade också ett par bikupor som vi hade på kommunens mark inne i staden för att få erfarenhet. Bikupor har vi haft i nästan 10 år. Vi är ganska nya på gården – har bara bott här i åtta månader så än så länge har vi inte så mycket erfarenhet. Bor du här i närheten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2022 Östängs gård

Tema av Anders NorenUpp ↑