Snart är det dags för årets öppna arbetsdag. Det är ett tillfälle för alla intresserade att komma ut och vara med i jobbet en dag. Vi startade med öppna arbetsdagar redan vår första säsong på gården då vi bjöd in släkt och vänner att komma och vara med en dag. Det är ett roligt sätt att umgås tycker vi och ett sätt för oss att få hjälp samtidigt som vi hinner prata med besökarna under arbetets gång.

Sedan några år tillbaka har vi tillsammans med några andra gårdar i Alingsås kommun startat projektet gårdssamverkan så nu är vi flera gårdar som ordnar arbetsdagar och är med på varandras. Varje gård tar ut en arbetsdag av övriga gårdar och alla som kan kommer och hjälper till. Det gör att det på vår öppna arbetsdag kommer att finnas fler som driver gård i närheten att prata med också. Det brukar bli väldigt trevligt och lärorikt för alla.

Känner du att du vill vara med så anmäler du dig till info@ostangsgard.se så vi vet hur mycket fika och lunch vi ska fixa. Det bjuder vi självklart på som tack för hjälpen.

20 juni 9.00-16.00

Välkomna!