Sjuka

I måndags kväll kände Ylva sig sjuk. Det kom hastigt och hon har sovit nästan hela tiden sedan dess. Resten av familjen fick två dagar på sig att förbereda sig mentalt på det som skulle komma. Hög feber, extrem trötthet och en allmän känsla av att vara mycket sjuk. Nu är det onsdag kväll och Ylva sover fortfarande med avbrott för toalettbesök och vattenintag. Inget att leka med.

Vi vet inte om det är årets influensa eller det RS-virus som är extra aggressivt i år. Det spelar inte så stor roll, men det finns ju roligare sätt att tillbringa sportlovet.

Som lök på laxen var detta årets hittills finaste dag. Sol och blå himmel. I morgon hoppas vi på skitväder om vi ändå ska ligga i varsin säng och lida. Vårt recept är att hjälpa febern, så det är dubbla täcken och i vissa fall (Jonas) mössa…

Idag blev det storhandling plus ett par stora temuggar. Så vi kommer att ta oss genom det men det är inte roligt. Mest sjuk slipper fodra djuren. I övrigt görs inget på gården. Att det blev ett inlägg beror bara på att djuren skulle skötas och då kan man sticka ut kameran i dörröppningen och fånga de sista solstrålarna.

2 kommentarer

  1. Agnets Boström Ask

    Så förfärligt tråkigt. Hoppas nu att ni tillfrisknar fort. Sjuk på ett lov är en styggelse. Kram från solen på Lanta

    • Ylva Lundin

      TAck Agneta! 60 timmars sömn fick inte helt bot på det men nu sitter vi upp i alla fall. Där gick hela lovet tyvärr men å andra sidan hade vi ju tid att vara sjuka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Östängs gård

Tema av Anders NorenUpp ↑