Sonja

thumb_P1130492_1024För några veckor sedan började en ny katt stryka omkring vårt hus. Hon satt utanför dörren och jamade och följde oss över gårdsplanen vart vi gick. I början försökte vi hårdnackat att låta bli att mata henne så hon skulle ge sig av hemåt igen men vi såg att hon blev hungrigare och hungrigare. Till slut hade vi inte hjärta att låta henne vara utan mat. Ingen som vi frågade vare sig på Facebook eller i verkliga livet visste vems hon var. Hon fick komma in och fick mat, blev avmaskad, blev tvättad och allmänt ompysslad. Tyvärr så började hon ge sig på vår katt Svinto som nu är livrädd. Så om Svinto är inne så får Sonja – som vi kallar henne – vara ute och tvärt om. Det fungerar inte speciellt bra så det bästa hade varit om Sonja får komma hem. Kanske är det någon som läser bloggen som vet vems hon är? Hör i så fall av er.

2 kommentarer

  1. Viktor Sander

    Usch vad tråkigt, men fint att ni tar hand om henne. Hoppas hoppas att katterna kommer bättre överens snart eller att ni hittar ett bra adoptivhem till Sonja.

    • Ylva Lundin

      Ja, det är tråkigt. Båda katterna är jättetrevliga var för sig men gillar helt klart inte varandra. Vi får forska vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Östängs gård

Tema av Anders NorenUpp ↑