Från och med nu så kommer du alltid att kunna köpa grönsaker i vår lilla gårdsbutik som är öppen varje dag med självbetjäning.

Där finns fantastiskt goda ägg från våra frigående hönor som bor i husvagnar. De får bara ekologiskt vegetabiliskt foder samt det de själva krafsar fram under äppelträden.

Vi driver ett mobilt musteri tillsammans med andra gårdar i Alingsås. Förra året var inget vidare äppelår men vi köpte in KRAV-odlade äpplen från Skåne så i butiken hittar du äppelmust i treliters bag-in-box.

Från och med nu fyller vi också på butiken med grönsaker varje dag. En del ligger på bänken men vi har också satt in ett kylskåp där det som behöver förvaras kallt ligger.

Just nu finns det sparris, sockerärt, sallat, färsk vitlök, rabarber och majrova i butiken.

Utanför butiken står en del plantor som blivit över. Även om vi har planterat 67 bäddar fulla så blev det några plantor över som vi säljer.

Om du ändå besöker oss så är du välkommen ut i odlingen för att titta på hur produktionen går till. Vi ber er stänga grindarna efter er och ha eventuella medföljande hundar kopplade. Stängslet runt odlingen är till för att hålla kattor, sniglar och vår grävling utanför så därför är det viktigt att grindarna stängs.

Du får också gärna ta en tur upp i vår skogsträdgård och titta på ankor, hönor och får. Välkomna till Östäng!